JAUNĀ GADA SAGAIDĪŠANA 2018

 

Aicinām sagaidīt Jauno 2018. gadu Riga Islande Hotel!

 

Jaunā gada svinības 31. decembrī no plkst. 21:00 - 05:00

 

Svinīga vakariņu atmosfēra un Jaunā gada sagaidīšanas svinības 9. stāva restorānā!

 

Plkst. 21:00 viesu sagaidīšana ar uzkodām un dzirkstošo vīnu

Plkst. 21:15 – 00:30 svinīgas svētku vakariņas (9 ēdieni, bezalkoholiskie dzērieni,
baltvīns, sarkanvīns un dzirkstošais vīns) 9. stāva restorānā
instrumentālās mūzikas pavadījumā

No plkst. 23:30 līdz plkst. 05:00 spēlēs dzīvā mūzika un turpināsies Jaunā gada svinības

Plkst. 24:00 Jaunā gada sagaidīšana 10. stāva terasē ar burvīgu skatu
uz visas Rīgas salūtu

 

Cena: 150 € / personai

 

Atlaides – bērniem līdz 4 gadu vecumam – ieeja bez maksas! Bērniem no 4 līdz 12 gadu vecumam – 50% atlaide! Bērniem no 12 līdz 16 gadu vecumam – 30% atlaide!

 

Cenā iekļauts:

 

Sagaidīšanas uzkodas un dzēriens (dzirkstošais vīns, morss, ūdens)

9 ēdienu vakariņas instrumentālās mūzikas pavadījumā

Ūdens, morss, dzirkstošais vīns, baltvīns un sarkanvīns

vakariņu laikā

Karstais dzēriens (alkoholisks vai bezalkoholisks)
un piparkūkas plkst. 24:00 terasē

Svinības ar dzīvo mūziku līdz plkst.05:00
(tiks servēti augļi un piparkūkas)

 

Rezervācija: marketing@islandehotel.lv | +371 67 608 009

 

~~~Jaunā gada svinību ēdienkarte~~~

 

Sagaidīšanas uzkoda

 

Dārzeņu čipsu tornītis ar biešu biezeni, kazas sieru un kazas siera ikriem ar medu

 

Zivs uzkoda

 

Tunča rullīši pildīti ar dārzeņu tartaru, pasniegti ar jūras ķemmītes caponata,
vasabi majonēzi, pilngraudu ciabatas grauzdiņu un vasabi saldējuma bumbiņu un teriaki želeju

 

Gaļas uzkoda

 

Zem spiediena pagatavota truša gaļa, pasniegta ar lēni pagatavotu aprikozi,
truša un pīles aknu mussu un pistāciju drumstalām

 

Zupa

 

Jaungada gaiļa zupa, pasniegta ar dārzeņiem, sēnēm un paipalu olu

 

Zivs pamatēdiens

 

Sarkanās snapera zivs fileja, pasniegta ar lēni pagatavotu fenheli, pak-choi salātiem baltvīnā,

šampanietī karamelizētiem burkāniem un kabača biezeni ar tomātu čipsiem un olīvu putekļiem

 

Granita starp ēdieniem

 

Gurķu-citronu granita, pasniegta ar fermentētu gurķi un piparmētru

 

Gaļas pamatēdiens

 

Trīs veidu putnu gaļas balotīne, pasniegta ar ābolu-sinepju biezeni, kartupeļu groziņu,

kas pildīts ar kastaņu-burkānu biezeni, lēni pagatavotu pastinaku un

vistas Demi Glace mērci ar Foie grass gabaliņiem

 

Deserts

 

Burkānu pīrāgs, pasniegts ar svaigā siera vaniļas krēmu, burkānu podziņām,

kanēļa saldējumu, rozīņu baltvīna mērci, burkānu želeju un aveņu putekļiem

 

Sieru asorti

 

Francijas sieru asorti, pasniegti ar trīs veidu džemu un pašu gatavotu maizi ar vīģēm

 

~~~

Maizes izlase un sviests

 

Dzērveņu morss

 

Baltvīns, sarkanvīns, dzirkstošais vīns